Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κούλουμα με τους Καντουνίστας

Το να γνωρίζεσαι με κάποια άτομα μέσα απο μία δράση εθελοντισμού είναι ενδιαφέρον και συνάμα και σχετικά εύκολο.
Δηλαδή κλείνεται το ραντεβού για την δράση και μετά από κάποιο ες σύντομες οδηγίες ο καθένας κάνει αυτό που του αντιστοιχεί δηλαδή καθαρίζει ,σκουπίζει και τελειώνει μέσα απο μια θετική ενέργεια που είναι αιωρούμενη στον χώρο ,αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να γνωρίσει και τους άλλους εθελοντές λίγο καλύτερα.
Μέσα απο αυτήν την σκέψη αποφασίστηκε και η δράση Κούλουμα με τους Καντουνίστας ,δηλαδή να κάνουμε κάτι για μας τους ίδιους πηγαίνοντας σε ένα μέρος στο ύπαιθρο για να κάνουμε το πικ νίκ μας και να πετάξουμε τους χαρταετούς μας με τους καινούργιους μας φίλους μέσα απο τους Καντουνίστας.


Το ραντεβού μας κλείστηκε για τον Αη Γιάννη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και με παιδικό ενθουσιασμό συναντηθήκαμε καμία 15αριά απο μας για να πάμε στο Λιβάδι του Ρόπα σε σημείο που είχαμε εντοπίσει μερικές μέρες πρίν.

Ηταν όμορφα και παράξενα συγχρόνως γιατί είναι κάποιες μέρες τον χρόνο που τις περνάμε με τους πολύ δικούς μας,οικογένεια και φέτος αποφασίσαμε να περάσουμε μια απο αυτ'ες τις μέρες με φίλους νέους.

Τα φαγητά που έφερε ο καθένας απο το σπίτι του,το κρασάκι και τα χαμόγελα έρεαν μέχρι το απογευματακι όταν λίγο ο αέρας λίγο η νύστα μας ανάγκασε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας ο καθένας για να ξεκινήσουμε αυτήν την βδομάδα απο Τρίτη πλέον...