Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Hola !!! Γαρίτσα κόμα 2


Ταμπελίτσα με πλαστικές σακούλες για τους ιδιοκτήτες σκύλων

Σάββατο 2 Ιουλίου, απόγευμα, στο Άλσος Γαρίτσας…Για ακόμα μια φορά βρεθήκαμε στο αγαπημένο μας αλλά και παράλληλα παραμελημένο, πάρκο μας.
Οι Kantounistas εν δράση!


Αυτή την φορά εκτός από τον καθαρισμό της γύρω περιοχής , στόχος μας ήταν να επισημάνουμε στους ιδιοκτήτες σκυλιών ότι πρέπει να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας αλλά και να απευθυνθούμε στους περαστικούς και κάτοικους της περιοχής σχετικά με τη προσπάθεια μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε όμορφο και καθαρό το πάρκο.
Φιογκάκια για να είναι πιο όμορφες οι σακουλίτσες.

Γραμμή παραγωγής...


Μαζί μας ήταν όπως συνήθως τα παιδιά μας που με ιδιαίτερο ζήλο μοίρασαν φυλλάδια, μάζεψαν σκουπίδια και συναρμολόγησαν τις όμορφες πινακιδούλες που είχαν ζωγραφίσει τα παιδιά του παιδικού σταθμού Ηλιαχτίδα.


Με το κέφι λοιπόν που χαρακτηρίζει κάθε δράση μας, καθαρίσαμε, ποτίσαμε τα λουλούδια που είχαμε φυτέψει στη προηγούμενη δράση μας, σκουπίσαμε την λιμνούλα και βάλαμε πινακίδες στις οποίες μάλιστα κρεμάσαμε και σακουλάκια για άμεση χρήση!

Όλοι για όλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.


Η αντιδράσεις των περαστικών ήταν θετικές και ελπιδοφόρες. Κάποιοι σταμάτησαν την βόλτα τους και μας βοήθησαν. Πολλοί πάντως ήταν αυτοί που χάρηκαν από την πρωτοβουλία μας!

Αποστολή εξετελέσθη! Πάμε για άλλες!!!